Megoldások hűtésre

Tudjuk mire van szüksége

Amit az MKS-ről tudni kell

Az MKS 1983 óta nő, és fejlődik. Ekkor volt, hogy Guerrino Bisognin elképzelésének köszönhetően létrejött a klímaberendezés területén kézműves szinten működő vállalat.

Bisognin úrnak, köszönhetően, a tevékenységtervezés fejlesztése párosult a villamos szekrény klímaberendezésének igényeire összpontosító gyártással.

A következő években nőtt a termelési tevékenység, kiegészítve az ipari légkondicionálásra szánt termékek körét. 

1993-ban új piacok alakultak ki a fontos nemzetközi vállalatokkal való partnerségnek köszönhetően, amely lehetővé tette az MKS termékek európai és nem európai piacokon történő bemutatását. 

1998-ban a vállalat fejlődésének eredményeként mind a termelt mennyiség, mind a foglalkoztatottság növekedése miatt szükségessé vált egy új, 1600 m2-es ipari létesítmény beszerzése. 

1999-ben új gyártósort hoztak létre a termelés növekedésének támogatására. 2001-ben új gyárcsarnokot vásároltak a termelés további növekedésének támogatására.

MKS munkatársai magasan képzett technikusokból állnak, akik különös figyelmet fordítanak az állandó és folyamatos technológiai és szabályozási frissítésekre, tervezésre és támogatásra az automatizálási rendszerek fejlesztésére a legmodernebb információk segítségével.

Az egész vállalat ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik, ezáltal magas színvonalat garantálva. 

Az MKS srl légkondicionálókat, levegő / levegő hőcserélőket, levegő / víz hőcserélőket, termoelektromos egységeket, extrakciós tornyokat, szűrőventilátorokat, szűrőrácsokat, szekrény-kiegészítőket tervez és gyárt. Innovációs és kutatási készségeinek köszönhetően a vállalat egyedi igényeket kielégítő, személyre szabott termékeket tervezhet és készíthet. 

Ezt a következők teszik lehetővé: - műszaki és tervezési iroda, három mérnök és egy prototípus-tervező. - egy iparosítási hivatal.

Ipari elektronika védelmet igényel, és az MKS biztosítja az ideális klímát önnek.  

A cég elkötelezett a környezetvédelem mellett. A tiszta termelési környezet mellett nagy figyelmet fordít az újrahasznosításra, így csomagolásokra is újrahasznosított és újrahasznosítható anyagokat használnak. Kiemelt figyelemmel kezelik a klímagázok használatát. 

A termékek fontos tervezési szempontja az energiahatékonyság, ami a felhasználók számára költségmegtakarítást jelent.

Az MKS nagy energiákat fordít az innovációra és a kutatásra a konkrét piaci igények kielégítésére.  

Az egyéni projekt és a gyártás fontossága. Egyedi igények esetén akár 6/8 hét alatt megtervezik és megvalósítják a kért terméket.